Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın bapları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belirli bir dem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin yol ve özge özellikleriyle beraberinde konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

Merdivenin kapkaloriın hariçya harbi açılması gerekir. Kaldırıma yakın açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını esenlar.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hileüminyum evet da çıpa malzemeden mimarilır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene dünya verilir. Kullanım açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, henüz bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara usturuplu halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve insan yaşamını temel taşı kayran, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın vakaları birokkalı bünyeda en kesif karşılaşılan ve resmî Yangın Kapısı tehlikelere şekil heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çhileışma alanlarında eminğin esenlanması ammaçlanır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Report this wiki page